Legendarni bivši njemački reprezentativac o razlozima poraza Brazila od Hrvatske

Foto. fah

Nogometna reprezentacija Hrvatske pobijedila je Brazil u velikom sportskom obračunu u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. Drama se završila izvođenjem jedanaesteraca, Livaković je jedan obranio, dok su Brazilci jednom pogodili stativu, naši su igrači pogodili svaki udarac. Dakle, redom Vlašić, Majer, Modrić i Oršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi su komentirali ovo pomalo senzacionalno ispadanje peterostrukog prvaka svijeta, jedan od njih je legendarni bivši njemački reprezentativac Juergen Klinsmann, koji je pokušao objasniti razloge ispadanja Neymara i društva. On smatra da je prvi jedanaesterac trebao pucati Neymar, a koji je zapravo bio određen od trenera za petu seriju.

“Najbolji izvođač trebao bi pucati prvi. Po mom mišljenju, to bi trebao biti Neymar, koji bi davao ton momčadi na ovaj način”, rekao je Klinasmann.

Podsjetimo, Livaković je zaustavio udarac Rodryga u prvoj seriji, a Marquinhos je pogodio stativu u četvrtoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema legendarnom Nijemcu ponovno su velika očekivanja sputala Brazil.

“Cijela država očekuje uspjeh, što vas tjera u paniku. Puno si nervozniji jer nemaš vremena pronaći svoju unutarnju ravnotežu”, smatra bivši njemački reprezentativac.

Hrvatska, podsjetimo, u utorak igra protiv Argentine u polufinalu, Brazil je svoj ples završio već u četvrtfinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.