Problemi za Hajduk uoči finala Kupa, Kalinić nije trenirao

Foto: fah

Hajduk je u problemima uoči finala Hrvatskog kupa, u kojem u četvrtak od 19 sati na Poljudu igra protiv Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trojica bitnih igrača upitna su za nastup, a najvažniji među njima je Nikola Kalinić.

Kalinić nije igrao protiv Dinama za vikend, a nije ni odradio zadnji trening u srijedu navečer. Iz Hajduka su objavil ida je trenirao u dvorani i da ga čuvaju za četvrtak.

Druga dvojica uptnih su Dino Mikanović i Georgi Lovrencsics. Mikanović je dobio udarac u gležanj i samo je istrčavao krugove, a još je manje aktivan bio Lovrencsics, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.