Pročitajte što je Luka Modrić rekao nakon osvajanja krune karijere!

Foto: fah

“Jedinstven je osjećaj, sretan sam, ponosan i počašćen, teško je opisati kako se osjećam. Zato zahvala svima koji su mi omogućili da budem ovdje. Hvala suigračima, trenerima, svim ljudima koji rade u Realu, reprezentaciji, svima koji su glasovali za mene i naravno mojoj obitelji, ženi i djeci koji mi pomažu u svemu”, rekao je Luka Modrić nakon osvajanja Zlatne lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sanjao sam veliki klub, nagrade, ali Ballon d’Or je više od dječačkog sna. To je privilegij, nevjerojatan je osjećaj, i ne samo zato što sam prekinuo niz Ronalda i Messija nego i što sam bolji od ostalih velikih igrača i talenata poput Griezmanna, Mbappea, Neymara i ostalih koji su bili u konkurenciji. 2018. mi je stvarno bila godina iz snova”, dodao je.

“Shvatio sam tijekom karijere da su upornost, rad, vjera u sebe u teškim trenucima ključni, najbolje stvari ne dolaze lako, meni ništa nije bilo lako. Morate biti svjesni da će šansa doći pa je znati iskoristiti”M zaključio je Luka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.