Pročitajte što je Mamić poručio u novogodišnjoj čestitki

Foto: Snimka zaslona

Zdravko Mamić, nekadašnji izvršni predsjednik Dinama, obratio se javnosti putem Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jučer smo ispratili desetljeće koje će u Dinamovoj povijesti ostati upamćeno kao zlatno doba. Doba u kojem smo moji suradnici i ja stvorili neviđeno čudo obzirom na ekonomske, društvene i druge okolnosti koje su nas pratile. Čudo koje u godini dana na iznimno konkurentnom tržištu stvori gotovo 100 milijuna eura nove vrijednosti, dovede najveće svjetske klubove u našu malu Hrvatsku, nakon 49 godina izbori proljeće u Europi, konstantno stvara igrače za koje se bore najmoćniji i najbogatiji, niže titule i ima jednu od najboljih nogometnih akademija u svijetu. Čudo koje na trošnom stadionu u Hrvatsku iz inozemstva zahvaljujući viziji, krvi, znoju, muci i suzama unosi desetine i stotine milijuna eura i plaća sve svoje obveze na vrijeme. Svima onima koji su se rukama i nogama borili kako bi isušili tu “močvaru” uspjeha i rada želim da u idućem desetljeću pokušaju svojim radom ostvariti barem 1/5 ovih rezultata. Sretno, živjeli! 🥂”, objavio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.