Prodaja karata u Kranjčevićevoj nije prošla mirno: Tučnjava ispred stadiona

Foto: fah

Prodavanje karata na stadionu u Kranjčevićevoj ulici za utakmicu Lokomotive i Hajduka nažalost nije prošlo mirno. Naime, došlo je do sukoba navijača, a prema dojavi koja kruži društvenim mrežama, navodno je skupina navijača pretukla jednog mladića nakon što je kupio kartu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je primila dojavu o ovom incidentu oko 14.30 sati te trenutno utvrđuju sve okolnosti događaja.

Policija je za Zagreb.info potvrdila kako su oko 17 sati dobili dojavu o jednoj ozlijeđenoj osobi kod Cibone, te se istražuje i taj slučaj.

Utakmica Lokomotive i Hajduka na rasporedu je u petak u 17.30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.