Prodano gotovo 1,7 milijuna ulaznica za nogometno Svjetsko prvenstvo u Rusiji

Foto: Thinkstock

Gotovo 1,7 milijuna ulaznica prodano je za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji zaključno s drugom fazom prodaje koja je završena u utorak, priopćili su iz krovne svjetske nogometne organizacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) objavila je na svom internetskom portalu (fifa.com) da je do sada ukupno prodano 1.698.049 ulaznica, od čega su navijači u tek završenoj fazi kupili 394.433 ulaznice.

Najviše je ulaznica prodano kupcima iz Rusije (216.134), a slijede fanovi iz Sjedinjenih Američkih Država (16.462), Argentine (15.006), Kolumbije (14.755) i Meksika (14.372).

Posljednja faza prodaje započinje 18. travnja, a u njoj će navijači moći kupovati ulaznice bez ikakvih ograničenja, prema načelu “tko je na redu, ima pravo na kupnju”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.