Prognoza Lige prvaka: Evo kolike šanse daju Dinamu

Foto: fah

Dinamo je pobijedio Bodo 4:1 i nakon tri godine se vratio u najelitnije europsko natjecanje. Nakon ždrijeba nalazi se u skipini E u kojoj će igrati s Milanom, Chelseajem i Salzburgom, a prvu utakmicu igra već 6. rujna na Maksimiru protiv Engleza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoja predviđanja u Ligi prvaka objavila je i poznata stranica FiveThirtyEight koja se bavi analitičkim procjenama svih relevantnih nogometnih natjecanja, a Dinamo je na 28. mjestu ljestvice favorita s manje od jednim postom šanse za naslov prvaka.

Daju im tek 12 posto šanse za prolazak skupine, a lošije izglede od Zagrepčana imaju tek Šahtar, Kopenhagen, Viktoria Plzen i Maccabi Haifa.

Inače, prema istoj platgormi najveći favorit Lige prvaka je Bayern koji ima 21 posto šanse da osvoji titulu. Drugi je Manchester City s 18, a treći PSG s 13 posto šanse. Krug uskih favorita zatvara Liverpool koji ima 11 posto šanse za konačnu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.