Promjena termina utakmice Omonia – Dinamo

Foto: fah

GNK Dinamo objavio je promjenu termina druge utakmice drugog pretkola Lige prvaka protiv ciparske Omonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ovim putem obavještavamo navijače i javnost o tome da je došlo do promjene termina uzvratne utakmice 2. pretkola Lige prvaka Omonoia FC – GNK Dinamo koja će biti odigrana u Nikoziji u utorak 27. srpnja s početkom u 19 sati po lokalnom vremenu, odnosno u 18 sati po hrvatskom vremenu, objavio je klub.

Do promjene je došlo zbog vrućine i visokih temperatura na Cipru, iako je ranije trener Dinama Damir Krznar odbacio moguće izlike zbog toga.

– Previše se potencira vrućina, previše punimo igrače s time. Ne treba spominjati tu vrućinu. U Zagrebu je praktički 34, a tamo 40 stupnjeva, tu je razlika u 5,6 stupnjeva, a vlage ima i u Zagrebu. Kako i njima, tako i nama. Ako idemo tom analogijom, Valur je došao u Zagreb s 12 stupnjeva na 30, puno već razlika. Po tome su oni tu trebali izgubiti 10:0. A još su nas nadtrčali zadnjih 15 minuta, rekao je Krznar, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.