Prosinečki: ‘Da je Jugoslavija ostala na okupu mogla se boriti za europske i svjetske naslove’

Foto: fah

Robert Prosinečki, legenda hrvatskog nogometa i bivši izbornik reprezentacije BiH, dao je intervju za španjolski AS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Kayserisporu

“”Prije osam godina uspio sam momčadi pomoći da se spasi od ispadanja, a sada ćemo isto pokušati, kada liga krene u subotu, učiniti u osam preostalih dana. Jesmo na dnu ljestvice, ali kada sam stigao momčad je bila deset bodova od zone spasa, sada je samo tri”, rekao je Prosinečki.

O momčadi bivše Jugoslavije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Teško je znati, ali jugoslavenska reprezentacija da je ostala na okupu borila bi se za europske i svjetske titule”, rekao je Prosinečki na pitanje je li ikad razmišljao o evoluciji koju bi momčad bivše Jugoslavije imala da nije došlo do rata i raspada države.

O 1998. godini

Mislim da je ta generacija igrača u Hrvatskoj bila zrela za zlato. Bili smo treći 1998. u Francuskoj i to je veliki uspjeh, ali uvijek ćemo imati na pameti da smo mogli biti prvaci”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.