Prvak Italije pred novim početkom: Simone Inzaghi novi trener Intera

Foto: fah

Prvak Italije, Inter, ima novog stručnjaka na klupi. Naime, donedavni trener Lazija Simone Inzaghi novi je trener milanskog Intera. Na klupi će zamijeniti Antonia Contea, koji je s Interom nakon desetak godina čekanja osvojio Scudetto te je tako uspio prekinuti dugogodišnju dominaciju Juventusa na Apeninskom poluotoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Inzaghi je s Interom ugovor potpisao na dvije godine, a financijski detalji njegovog ugovora još uvijek nisu do kraja poznati.

Podsjetimo, Simone Inzaghi je nedavno, nakon pet godina, a nakon što je 2016. zamenijenio Stefana Piolija, napustio Lazio. S druge strane Pioli je sada trener Milana. Inače za Inter igraju i dva hrvatska reprezentativca Ivan Perišić te Marcelo Brozović, dok u Milanu igra Ante Rebić.

Dakle, manje poznati od dvojice braće Inzaghi tako će imati priliku potvrditi svoje trenerske kvalitete na klupi talijanskog prvaka, a s Lazijom je u pola desetljeća osvojio tri trofeja, u posljednjoj je sezoni vodio Lazio u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.