Real zainteresiran za mladog dragulja Dinama, spremni su izdvojiti 10 milijuna eura?

Foto: snimka zaslona

Ako je vjerovati hrvatskim medijima, a nije im previše za vjerovati te dijelu španjolskih medija Real Madrid zainteresiran je za mladog nogometaša Dinama Ivana Šaranića. Naime, Kraljevski klub poučen sjajnim iskustvom koji ima s Lukom Modrićem, koji je već godinama jedan od najvažnijih igrača madridskog kluba, pokazuje zanimanje za još jednog Hrvata. Radi se, kako smo već spomenuli, o mladom Ivanu Šaraniću, koji nosi dres juniorske ekipe Dinamo Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je Real za ovo 18-godišnjeg Dinamovca spreman platiti čak deset milijuna eura. Šaranić je ove sezone zaigrao i za prvu momčad Dinama te je zabilježio četiri nastupa, uz jednu asistenciju, a ušao je u 20 najmlađih nogometaša ikada u redovima prvaka Hrvatske. Šaranić igra na mjestu ofenzivnog zadnjeg veznog te pokriva i krilne pozicije, a prošao je sve kategorije mlađih selekcija hrvatske reprezentacije gdje je na 31 nastupu postigao 8 golova.

Šaranić je navodno dugo vremena bio na meti Barcelone, no sada je u igru ušao i Real, najveći Barcin rival u španjolskom prvenstvu.

Podsjetimo, Dinamo je prošle sezone prodao Joška Gvardiola za gotovo 19 milijuna eura Red Bull Leipzigu, a prije toga su Modri zaradili ogroman novac od transfera Danija Olma, također u Leipzig, gdje uz klauzule transfer dostiže i do 30 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je ponovno dokazao da je već godinama daleko iznad svih klubova ovog dijela Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.