Prve reakcije Vatrenih nakon ždrijeba u Moskvi: Hrvatsku očekuje teška borba s Messijevom Argentinom, nakon čega bi mogla doći Francuska

Foto: Twitter

Ždrijebom u Moskvi određeno je da će Hrvatska na Svjetskom prvenstvu u Rusiji igrati protiv Argentine, Nigerje i Islanda. Diego Maradona, reći će mnogi, nije bio baš najsretnije ruke za Hrvatsku, međutim, moglo je biti i gore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako Vatreni prođu skupinu i budu 2. grupi, iza favorita Argentine, vrlo vjerojatno će ići na Francusku. Težak protivnik, no, ima vremena za kalkulacije, daleko je Svjetsko prvenstvo.

Prve reakcije Vatrenih nakon ždrijeba u Kongresnoj palači Kremlin u Moskvi.

“Teška skupina, neugodna. Bit će velika borba. Vjerujem da imamo kvalitetu da prođemo dalje. Drago mi je što igramo protiv mojih prijatelja Lea Messija i Mascherana. Svjetsko prvenstvo je, moramo ići na najbolje” rekao je za portal goal.com/hr Ivan Rakitić neposredno nakon ždrijeba.

Na pitanje hoće li Argentina Vatrenima biti najteži protivnik u grupi suigrač Lionela Messija iz Barcelone, Ivan Rakitić kaže:

“Jedva čekam Svjetsko prvenstvo i sve utakmice, pogotovo Argentinu. Respekt prema Argentini i Messiju je velik, a želja je još veća”.

Reakcija za isti portal igrača Fiorentine Milana Badelja slična je Rakitićevoj, uglavnom Badelj tvrdi kako je riječ o zahtjevnoj skupini koju Hrvatska može proći.

Foto: Twitter

Podsjetimo, Hrvatska je protiv Argentine igrala na SP-u davne 1998. godine, tada su Vatreni poraženi 1:0, Goran Vlaović je pogodio gredu. Međutim, bio je to nevažan poraz budući da je Hrvatska osigurala plasman u osminu finala, a na kraju osvojila 3. mjesto, dok je Argentina ispala puno ranije.

“Teška i zahtjevna skupina. Argentina je jedan od favorita za osvajanje naslova prvaka, Island vječno nezgodan, ali opet suparnik kojeg smo imali priliku najbolje upoznati s obzirom na blisku prošlost, dok je Nigerija protivnik koji će biti tvrd za sve nas. Ipak, vjerujem u našu kvalitetu, pa i prolaz skupine”, poručio je Badelj.

Mnogi, nažalost, pored Argentine zaboravljaju na Island i Nigeriju, njih kao da smo već pobijedili, neće biti lako. Naime, njih se mora dobiti ako se želi proći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.