Prvenstvo Hrvatske: Cibona – Gorica 77:83

Foto: Fah

U posljednjoj utakmici 16. kola prvenstva Hrvatske za košarkaše Gorica je kao gost u KC “Dražen Petrović” svladala vodeću Cibonu sa 83-77 (15-22, 26-9, 27-28, 15-18).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Majcunić sa 13 i marko Baković sa 12 koševa bili su najefikasniji kod Gorice, a Filip Bundović sa 19 i Damir Markota sa 19 poena kod Cibone.

Cibona s omjerom pobjeda i poraza 12-4 dijeli prvo mjesto sa Zadrom, dok je Gorica sa 7-9 na diobi sedmog mjesta sa Hermes Analiticom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.