Prvenstvo Hrvatske: Cibona uvjerljiva protiv Splita

Foto: fah

U susretu 2. kola prvenstva Hrvatske za košarkaše igranom u ponedjeljak Cibona je svladala Split s uvjerljivih 86-67 (26-19, 21-16, 17-16, 22-16).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se na odmor otišlo sa 12 koševa prednosti za Cibonu, Splićani su se sredinom treće četvrtine uspjeli primaknuti na 52-51. No, do kraja tog dijela igre Cibona je ostvarila seriju 12-0 kojom je praktički riješila utakmicu.

U četvrtoj je četvrtini prednost Cibone narasla i na 23 razlike, da bi završilo s konačnih 19.

Ivan Novačić sa 22 i Melvin Cleveland sa 19 poena predvodili su Cibonu, dok je Goran Filipović sa 15 ubačaja bio najefikasniji kod Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cibona sada ima dvije pobjede iz dva nastupa, a isti omjer imaju i Cedevita te Šibenik, dok je Splitu ovo bio prvi nastup u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.