Trener Reala o hrvatskim reprezentativcima: Kovačiću još treba vremena za povratak na teren, Modrić uvijek iga dobro!

Foto: fah

Trener europskog nogometnog prvaka Real Madrida Zinedine Zidane rekao je u ponedjeljak kako je ozlijeđenom hrvatskom reprezentativcu Mateu Kovačiću potrebno još vremena da se vrati na teren, a da Luka Modrić uvijek igra dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mateu je potrebno još vremena, no bolje je”, izjavio je Zidane na konferenciji za medije u Madridu uoči utakmice Lige prvaka protiv Tottenham Hotspura.

Kovačić, 23-godišnji vezni igrač, ozlijedio se 17. rujna na Santiago Bernabeu kada je u 25. minuti napustio travnjak protiv ciparskog APOEL-a u prvom kolu Lige prvaka.

Drugi hrvatski vezni igrač u “kraljevskom” klubu, 32-godišnji Luka Modrić, u utorak bi protiv Tottenhama trebao početi od prve minute nakon što se u subotu ostao na klupi u prvenstvenoj utakmici protiv Getafea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naravno da Modrićevu kvalitetu svi poznajemo, kada igra to radi jako dobro. No kada igraju ostali, također tražimo rupe i rješenje kako bi smo pobijedili”, rekao je Zidane.

Modrić je igrao za Tottenham od 2008. do 2012. kada je prešao u Real Madrid.

Nakon dva kola Real Madrid i Tottenham imaju po šest bodova dok su Borussia Dortmund i APOEL bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.