Prvi tako veliki trofej na dobrotvornoj aukciji: Cristiano Ronaldo donirao Zlatnu loptu za teško bolesnu djecu

Foto: Twitter

Cristiano Ronaldo je ponovno uspio privući pozornost na sebe, što je inače njegova specijalnost. No, ovog puta u pozitivnom smislu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, najbolji igrač Reala je jednu od čak četiri Zlatne lopte, točnije onu iz 2013. godine, odlučio pokloniti fondaciji ”Make-A-Wish”, koja ispunjava želje teško i smrtno bolesnoj djeci. Zlatnu loptu te 2013. godine Ronaldo je osvojio nakon višegodišnje dominacije Lionela Messija.

Podsjetimo, Zlatna lopta Cristiana Ronalda dostigla je cijenu od 675 tisuća eura. Najvišu ponudu za ovaj veliki trofej sjajnog Portugalca dao je donator koji je želio biti anoniman.  Spomenimo kako je na čitavom događaju pod nazivom ”Art of Wishes” prikupljeno više od tri milijuna eura. Skoro dvostruko više od očekivanih 1.7 milijuna eura.

Koliko je značajan doprinos Cristiana Ronalda ovoj humanitarnoj akciji pokazuje činjenica da je ovo prva Zlatna lopta koja se našla na jednoj dobrotvornoj aukciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.