PSG bez Messija došao do treće pobjede u tri kola

epa09165964 Paris Saint Germain's Marquinhos (2-L) celebrates with Neymar Jr (2-R) after scoring a goal during the UEFA Champions League semi final, first leg soccer match between PSG and Manchester City at the Parc des Princes stadium in Paris, France, 28 April 2021. EPA/YOAN VALAT

Paris Saint-Germain je došao do treće uzastopne pobjede svladavši kao gost Brest s 4:2 (2:1), a u pariškom sastavu još uvijek nije bilo Lionela Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poveli su u 23. minuti pogotkom Andera Herrere, a na 2:0 je u 36. minuti povisio Kylian Mbappe. Domaći su smanjili zaostatak u 42. minuti golom Honorata, da bi u 73. minuti pogotkom Idrisse Gueyea gosti ponovno došli do dva gola prednosti. U 85. minuti Brest je preko Mounieja smanjio na 2:3, a u 90. minuti je Angel Di Maria postavio konačnih 4:2.

Tako je PSG NA vrhu ljestvice s maksimalnih devet bodova, tri više od Angersa i Clermonta koji imaju utakmicu manje. Brest je s dva boda na 12. poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.