Puclin – sedmi igrač koji je napustio Istru 1961 zbog financijske situacije

Zbog teške financijske situacije u NK Istri 1961, egzodus igrača se nastavlja a u nedjelju je redove pulskog prvoligaša napustio i David Puclin, priopćeno je iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puclin je u Istru 1961 stigao u rujnu prošle godine, a od tada je skupio 38 prvoligaških nastupa i pritom postigao dva pogotka.

“Žao mi je, ali mnogo je faktora presudilo da donesem takvu odluku. Prije svega činjenica da su mi se otvorile neke mogućnosti za nastavak karijere, te sam se našao u situaciji kada moram misliti na sebe. S obzirom da vjerujem da nastup protiv Osijeka ne bi donio nikakvu prevagu, odlučio sam da je bolje otići već sada, pa neka dečki koji su ostali dobiju priliku i nastupe u toj utakmici,” poručio je Puclin.

Puclin je postao već sedmi igrač koji je napustio Istru 1961 i pitanje je hoće li trener Darko Raić-Sudar uopće moći posložiti ekipu za posljednje kolo ove jeseni protiv Osijeka. Do sada su uz Puclina, redove pulskog prvoligaša napustili Ivušić, Bertoša, Kitanovski, Ofosu, Mitrevski, Gotal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.