Rakitić asistent za pobjednički gol Seville

rakitić
Foto: fah

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić bio je asistent za pobjednički pogodak Seville u dramatičnoj 4-2 (1-1) pobjedi protiv Granade u prvoj utakmici 31. kola španjolskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je u trećoj minuti sudačke nadoknade bio najviši u skoku pred gostujućim golom te je glavom spustio loptu za Rafu Mira koji je s dva metra zatresao mrežu za 3-2.

Rakitić je odigrao čitav susret za Sevillu koja je s ova tri boda skočila na drugo mjesto sa 60 bodova, devet manje od vodećeg Reala iz Madrida, a tri više od treće Barcelone i četvrtog Atletica, dok je Granada 16. sa 29 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.