Rakitić: Hrvatska nije favorit, ali ju treba uzeti u obzir

Foto: fah

Bivši dokapetan hrvatske reprezentacije Ivan Rakitić govorio je o mogućem rezultatu Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vjerujem da će se Hrvatska dobro natjecati. Rezultat koji je ostvarila u Ligi nacija nije slučajan. U momčadi se kuha nešto zanimljivo, mješavina mladih talentiranih igrača s veteranima poput Luke (Modrića), (Ivana) Perišića i drugih. Mislim da bi se o toj mješavini još moglo pričati”, izjavio je 34-godišnji Rakitić u videointervjuu za Rondo Magazin.

“Hrvatska nije favorit, ali ju treba uzeti u obzir. Kada prođe skupinu, treba je imati na umu jer u jednoj utakmici može zakomplicirati život svakome”, dodao je.

Rakitić se oprostio od reprezentacije u rujnu 2020.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nije se bilo dogodilo ništa konkretno, ništa zbog čega bi mi glava bila umorna od svega. Došao je naprosto trenutak da otvorim prostor mlađim igračima, koji su srećom jako talentirani. I od tog trenutka ja sam navijač broj jedan. Uživam gledajući ih. Šteta je što ne mogu uživati s Lukom, s Perišićem, s ljudima s kojima sam bio 13 ili 14 godina, ali oni znaju da imaju moju podršku”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.