Rakitić i Modrić od prve minute u El Clasicu

Foto: fah

Prema pisanju katalonskog Sporta, trener Barcelone Ernesto Valverde “prelomio je” oko sastava za “El Clasico” koji se igra u srijedu od 20 sati na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Barcelona i Real prvi ovogodišnji ogled dočekuju bodovno izjednačeni, na 35 bodova.

Katalonske novine, dobro upućene u događanja u Barceloni, pišu da će ovo biti sastav za El Clasico.
Barcelona: Ter Stegen, Alba, Pique, Lenglet, Roberto/Semedo, Rakitić, De Jong, Busquets, Griezmann, Suarez, Messi.

Dakle, naš Ivan Rakitić startat će od prve minute, a jedina je dvojba hoće li na poziciji desnog beka zaigrati oporavljeni Nelson Semedo ili Sergio Roberto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valverde spušta loptu na zemlju

– Ovo je tek prvi dio sezone, pred nama je puno utakmica. El Clasico očekujemo bodovno izjednačeni, no tako ionako u ovakvim utakmicama bodovna razlika nije niti važna, rekao je trener Barcelone Ernesto Valverde na posljednjoj konferenciji za medije uoči derbija u srijedu.

Ipak, ističe da će ekipa koja slavi u srijedu, imati određenu psihološku prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Velika su očekivanja, no mi se prvenstveno morao fokusirati na našu igru. Moramo 90 minuta raditi ono što smo dogovorili, nastavlja trener Barcelone.

Komentirao je i odličnu formu Karima Benzeme.

– Odlično igra, često se nalazi u prilikama i od presudne je važnosti da ga zaustavimo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zidane: Utakmica za koju se živi

– U tim utakmicama uvijek moraš pokazati svoje najbolje izdanje, i to tijekom svih 90 minuta. Ne mislim da će ulogu igrati to što je utakmica u Barceloni, rekao je pak u najavi trener Real Madrida Zinedine Zidane.

Dodao je da je ovo “utakmica za koju se živi”.

Real Madrid je neporažen u posljednjih 11 utakmica dok s druge strane Barcelona također igra u jako dobroj formi, ima pet pobjeda i jedan remi u zadnjih šest utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, igrat će od prve minute, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.