(VIDEO) Maksimir propada, a Crvena zvezda obnavlja Marakanu

Foto: Facebook

Crvena zvezda kreće u modernizaciju svog stadiona – investicija od 200 milijuna eura pretvorit će Marakanu u super-stadion. Za to vrijeme Dinamov stadion na Maksimiru propada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najbliži smo rješenju da budući stadion ima kapacitet 42.000 gledatelja, jer vidimo takvo rješenje kao najoptimalnije ako se uzme u obzir cijena izgradnje”, otkrio je Zvezdan Terzić.

“Cilj nam je da stadion bude u funkciji 365 dana u godini. Konačnu riječ dao bi investitor u skladu sa standardima FIFA-e i UEFA-e”, dodao je.

Očekuje se da će sve biti prekriveno novim krovom, a koji će biti pokretan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.