Rakitić: ‘Moj dom je Sevilla’

Foto: fah

Ivan Rakitić prošlo se ljeto vratio iz Barcelone u Sevillu, klub u kojem je proveo četiri trofejne sezone i u kojem je postao kapetan. Za Goal.xom otkrio je zašto se vratio u klub iz Andaluzije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zašto sam se vratio u Sevillu? Zato što je to klub koji je najbliži mom srcu. Ono što Sevillu čini posebnom je bliskost koju sam tu osjetio od prvog dana, u klubu i u gradu”, rekao je Rakitić.

“Kada pričam s obitelji ili prijateljima i kada kažem da idem kući, kada god netko kaže riječ dom, ja pomislim na Sevillu”,istaknuo je.

Prisjetio se osvajanja Europa lige 2014. godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Taj trenutak je za mene bio nevjerojatan, trenutak u kojem sam kao kapetan podigao trofej. Teško je riječima opisati kako sam se osjećao. Samo se nadam da će takvih trenutaka još biti”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.