Rakitić nakon ispadanja Seville iz Lige prvaka: Ovo je težak udarac

rakitić
Foto: fah

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić rekao je kako je ispadanje njegove Seville iz Lige prvaka težak udarac za klub i veliko razočaranje za igrače i navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bila je ovo izuzetno teška večer. Ovo je jako težak udarac. Jako boli ovaj poraz jer imamo momčad koja je sposobna boriti se i natjecati u Ligi prvaka. No, u ovom natjecanju se ne opraštaju pogreške, izjavio je nakon utakmice u obraćanju medijima.

– Dobro smo igrali, pritiskali i imali prilike dok nam nisu zabili. No, taj primljeni pogodak nam je slomio ritam. Isključenje nam je također odmoglo, izjavio je Rakitić koji je na travnjaku proveo 68. minuta.

– U grupnoj fazi natjecanja događale su nam se razne stvari, a svaka iduća utakmica bila je čudnija od one prethodne. To se nije smije događati u Ligi prvaka. U ovom natjecanju naprosto moraš iskoristiti prilike i zabijati jer je to ono što na kraju čini razliku, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla zbog tog poraza nije izborila prolazak u osminu finala Lige prvaka.

– To je veliko razočaranje. Ispričavam se navijačima, pokušali smo do samog kraja, nismo se predavali, istaknuo je 33-godišnji Rakitić.

– Sada se moramo brzo dići i to zajedno. Možemo obećati da ćemo već za vikend podići glavu jer su pred nama važne (prvenstvene) utakmice, a također i one u Europskoj ligi, natjecanju u kojemu se nadam da ćemo zajedno uživati, rekao je vezni igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Pred nama su teške utakmice, ali nadam se da ćemo nešto naučiti iz ovog igranja u Ligi prvaka, posebno zbog ponovnog igranja u Europskoj ligi, natjecanja koje nam jako drago, zaključio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.