Rakitić: Ne znam kakva je ta FIFA ljestvica, no ako Hrvatska nije među prve tri reprezentacije nešto je s tim bodovima naopako

Foto: fah

Ivan Rakitić je prije četiri godine bio jedan od najvažnijih kotačića Zlatka Dalića u pohodu na finale Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nije lako biti u ovoj ulozi navijača. Lijepo je vidjeti na što je Hrvatska sposobna napraviti rezultat. Svi navijamo i svi živimo kao jedno. Nije realno da je Hrvatska opet ovdje. Velike čestitke dečkima i neka odu do kraja”, rekao je za RTL.

Tijekom razgovora osvrnuo se i na jedanaesterce protiv Brazila.

“Bio sam siguran da će naši zabiti i samo sam čekao da Livi ponovi što je već napravio. Više nije iznenađenje da Hrvatska dobije Brazil i te bitne reprezentacije. Moramo biti samopouzdaniji i uvjereni da je Hrvatska moćna. Ne znam kakva je ta FIFA ljestvica, no ako Hrvatska nije među prve tri reprezentacije nešto je s tim bodovima naopako”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na to da je prije samo četiri godine upravo on bio taj koji je zabio odlučujuće jedanaesterce za prolazak u četvrtfinale i polufinale u Rusiji.

“Ja volim bit tu, volim u tom trenutku uzeti loptu. Gledati na televiziji je ludo. Gledaš utakmicu, skačeš, pa se ljutiš, a ne možeš ništa napraviti. To je najgore, ne znam koliko godina izgubimo u tim trenutcima. ali kad Livi to obrani, ta radost, ta sreća to je nešto neopisivo”.

Istaknuo je i kako je i tijekom prvenstva u kontaktu s Lukom Modrićem Ivanom Perišićem, ali da Zlatku Daliću ”ne želi smetati”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Planirao sam ići danas na put, no situacija u klubu nije baš interesantna i dobra i to je na neki način u prvom planu. Ako bude mogućnost sigurno ću otići”, rekao je za kraj Ivan Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.