Rakitić o prekrasnom golu: Udarac mi je ispao savršen

rakitić
epa09649058 Sevilla FC's Ivan Rakitic (C) in action against Atletico Madrid's Yannick Carrasco (R) during a Spanish LaLiga soccer match between Sevilla FC and Atletico Madrid at Sanchez Pizjuan stadium in Sevilla, southern Spain, 18 December 2021. EPA/Jose Manuel Vidal

Hrvatski vezni nogometaš Ivan Rakitić zabio je u subotu navečer vodeći gol za Sevillu u pobjedi 2-1 nad Atlético Madridom nakon čega je rekao kako je teško zabiti gol s takve udaljenosti, no da je “udarac bio savršen”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bilo nam je jako važno dobro početi utakmicu a u zoni gdje sam se nalazio ponekad nije potrebno puno razmišljati. Trebaš naprosto imati samopouzdanja. Puno puta pokušavam zabiti odande, ali je teško. No, večeras mi je udarac ispao savršen”, rekao je 33-godišnji Rakitić u obraćanju medijima.

“Igrali smo protiv aktualnog prvaka i znali koliko nam je bitna ova utakmica”, dodao je Rakitić koji je ponovo istrčao s kapetanskom vrpcom oko ruke dok nema ozlijeđenog kapetana Jesúsa Navasa.

” Pred nama je još puno utakmica, ali smo na dobrom putu. Trebamo još popraviti neke stvari, no bitno je da nastavimo igrati puni samopuzdanja”, napomenuo je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.