Rakitić optimist: Možemo izbaciti Juventus ali trebamo igrati bolje

Foto: fah

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić vjeruje da Barcelona u srijedu može nadoknaditi poraz od 0-3 iz prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka protiv Juventusa, no mora odigrati bolje nego u posljednjim susretima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naravno da možemo preokrenuti taj rezultat budemo li igrali kao protiv PSG-a ili Seville. No moramo popraviti neke stvari u igri”, rekao je Rakitić nakon subotnje prvenstvene pobjede od 3-2 nad Real Sociedadom. Barcelona je prošlo kolo bila poražena u Málagi sa 0-2, a prije toga je izgubila i u Torinu od Juventusa.

“Da, moramo popraviti neke stvari, sada je najvažnije da nastavimo skupljati bodove”, rekao je hrvatski reprezentativac po izlasku s terena.

Šest kola prije kraja prvenstva Barcelona se nalazi na drugom mjestu s tri boda manje od vodećeg Real Madrida i s utakmicom više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ova pobjeda nad Real Sociedadom nas je osnažila, bila je važna uoči nastavka”, istaknuo je 29-godišnji vezni igrač. “Prvo poluvrijeme odigrali smo doista dobro, igrali su visoki presing pa nije bilo lako, no stvarali smo prilike za gol”, dodao je.

U srijedu Barcelona pred svojom publikom igra protiv Juventusa, tražeći put u polufinale Lige prvaka koju je osvojila 2015.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.