Rakitić otkrio tko je još bio zainteresiran: Hajduk je baš zagrizao

Foto: fah

Ivan Rakitić ovog ljeta napustio saudijski Al-Shabab i došao u Hajduk. U splitskom klubu dosad je odigrao 11 utakmica te je kod trenera Gennara Gattusa postao nezamjenjivi prvotimac. U intervjuu za švicarski Sport pitali su ga zašto se nije vratio u Basel i u njemu završio karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nitko iz Basela me nije nazvao”, odgovorio je Rakitić.

“Bio sam u kontaktu s raznim klubovima u Švicarskoj, ali s Baselom gotovo ništa. Zato Basel ni nije bio tema, dok je Hajduk baš zagrizao. Osobito mi je drago što na kraju karijere imam priliku igrati u Hrvatskoj”, dodao je.

“Možda ću otkriti za nekoliko godina. Ne želim nikoga dovesti u neugodnu situaciju”, poručio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je i i kako bi mu bilo “nevjerojatno teško i neugodno” otputovati u Basel a da ne nosi dres toga kluba. “To bi bilo jako čudno. Kao što sam rekao, bio sam stvarno blizu”, dodao je legendarni veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.