Rakitić: U srcu sam još dio Vatrenih

Foto: fah

– Izgubio sam pet godina života gledajući Hrvatsku protiv Belgije, kazao je bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić u razgovoru za FIFA-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski veznjak nije ni slutio da će biti tako stresno protiv Belgije.

– Puno, puno teže je gledati utakmice nego igrati u njima. Mislim da sam u utakmici protiv Belgije izgubio pet godina života, kazao je sa smiješkom.

Govorio je i o bivšem suigraču Luki Modriću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Luka je Luka, tako igra zadnjih 10 godina za reprezentaciju i Real Madrid. On je nevjerojatan igrač, najvažniji igrač za nas i jedan od najboljih igrača na svijetu. Mislim da Luka nogomet razumije drugačije od drugih velikih igrača. Ostali igrači imaju puno koristi od igre s njim, prateći njegov ritam, njegovo kretanje.

Što misli o utakmici protiv Japana?

– Mislim da su svi bili jako iznenađeni što je Japan osvojio skupinu, a Njemačka ispala. Ali kada ih gledate kako igraju, shvatite zašto se to dogodilo. Imaju puno individualnih i momčadskih kvaliteta. Bit će jako teško igrati protiv njih. Morat ćemo biti na 100 posto protiv Japana, poručio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.