Rakitić na udaru medija i navijača: “Igrao je utakmicu, no ništa nije napravio”

Foto: fah

Barcelona je u osmini finala uspjela nemoguće i nadoknadila 0:4 protiv PSG-a, no nitko ne vjeruje da će uspjeti stići 0:3 zaostatak protiv Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da, čuda su moguća. Ali dva čuda u mjesec dana?! E to već nije moguće”, piše katalonski Sport.

U sinoćnoj utakmici Ivan Rakitić nije pokazao baš sjajnu igru. Zbog toga španjolski mediji proglasili su ga jednim od najlošijih igrača utakmice, ali za njegovu lošu igru krive i trenera Luisa Enriquea. Smatraju da je njegov sustav igre bio loš jer je Rakitić većinu vremenu proveo na desnoj strani veznog reda.

“Igrao je na poziciji koja mu ne odgovara i na njoj se nije osjećao ugodno. Bio je malo bolji u drugom dijelu, vidjeli smo ga jednom u posljednjim minutama kada je iz dobre pozicije poslao loptu na tribine”, piše Sport .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igrao je utakmicu, no ništa nije napravio. Navikao je na drugu formaciju, na ovoj poziciji mu je nedostajalo i prostora i vremena za razmišljanje”, piše El Periodico.

Kritični su bili i navijači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.