Rakitić uoči finala s Romom: Želim novi pehar Europske lige!

Foto: snimka zaslona

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić, koji će u srijedu sa Sevillom igrati u finalu Europske lige protiv Rome, poručio je da mu je cilj opet doći do pehara tog natjecanja, baš kao i 2014. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Jako smo sretni što smo opet u velikom finalu, ali u njega ulazimo mirno. Prisutna je velika želja za pobjedom no idemo korak po korak kako bi smo uživali u svakom trenutku, izjavio je 35-godišnji Rakitić u obraćanju medijima uoči puta u Budimpeštu.

– Atmosfera u našoj svlačionici te oko nas je izuzetno dobra i pozitivna. Moramo nastaviti rasti kao grupa jer smo svjesni što nas očekuje. Svi moramo pružiti 100 posto svojih mogućnosti da bi smo pobijedili, rekao je bivši hrvatski reprezentativac.

Sevilla je prethodno svladala Juventus i Manchester United, dok je Roma eliminirala Bayer Leverkusen i Feyenoord.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Idemo u Budimpeštu odigrati savršenu utakmicu. Želimo opet donijeti pehar u Sevillu, napomenuo je Rakitić kojem će to biti 50. utakmica ove sezone.

– Želi li netko napraviti film o dugoj i teškoj sezoni, mogao bi snimiti film o nama, rekao je Rakitić.

– Ekipa je uvijek imala kvalitetu i samopouzdanje no novi trener je unio snagu i postavio jasne zahtjeve pred nas što je dovelo do pozitivnih rezultata, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić, s brojem 10 na leđima, napominje da on i suigrači više ne razmišljaju o onome što je bilo nego samo gledaju prema predstojećoj utakmici s Romom.

– Idemo ondje napunjeni samopouzdanjem, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.