Rakitiću 78 minuta u uvjerljivoj pobjedi Seville nad Granadom

Nogometaši Seville nastavili su s pobjedama stigavši do treće uzastopne svladavši u 34. kolu Primere Granadu 4-0.
Na Sanchez Pizjuanu Sevilla je stigla do 17. pobjede te se približila na tri boda zaostatka za četvrtoplasiranim Athletic Bilbaom i utakmicom više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla je povela u 14. minuti autogolom Mainza, a onda je Granada u nastavku utakmice doživjela potop. Od 51. do 68. minute primila je još tri gola, a strijelci su bili Gameiro, Mbia i Vitolo.

Ivan Rakitić igrao je do 78. minute kad ga je zamijenio Trochowski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.