Rana faza priprema: Slaven Bilić krenuo porazom

Foto: fah

Bivši hrvatski nogometni izbornik, danas trener na klupi uglednog engleskog kluba West Hama, krenuo je s pripremama za novu sezonu, nažalost krenuo je s porazom u SAD-u od Seattle Soundersa 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom kako se radi o ranoj fazi priprema i s obzirom da West Ham još uvijek nije kompletan, ne čudi poraz od američke momčadi za koju su pogađali Gomez golom iz jedanaesterca u 42. minuti, u nastavku u 70. i 72. minuti pogodio je dva puta Morris.  Mnogi su neopravdano skloni podcijeniti američki nogomet, odnosno soccer, iako Amerikanci dosta novaca ulažu u razvoj nogometa još tamo od 1994. godine kada su bili i domaćini SP-a. Ove su godine bili pak domaćini Copa Americe i sjajno su odradili posao, organizacija je bila na najvišoj mogućoj razini, nogomet ipak ne toliko.

Slaven Bilić je protiv Seattlea izveo kombiniranu momčad koja nikada nije igrala zajedno u istom sastavu, od onih malo stariji i iskusnijih tu su bili  Andy Carroll, Adrian, Winston Reid i Mark Noble. Inače u nastavku utakmice priliku je dobio Sofiane Feghouli, najzvučnije pojačanje West Hama u dosadašnjem dijelu ljetnog prijelaznog roka, no, nije pomoglo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.