Rangnick postaje izbornik i debitira protiv Vatrenih?

Foto: snimka zaslona

Privremeni trener Manchester Uniteda Ralf Rangnick trebao bi preuzeti austrijsku nogometnu reprezentaciju nakon što mu završi mandat na klupi Crvenih Vragova, pišu austrijski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Austrijski Kurier piše kako su predstavnici saveza već prošli tjedan započeli pregovore s Rangnickom, a navodno bi ako je vjerovati tim izvorima u sljedećih 48 sati trebala doći i službena potvrda.

Privremeni trener Uniteda sinoć nakon remija 1:1 protiv Chelseaja nije htio komentirati preuzimanje austrijske reprezentacije, ali je potvrdio kako će i nakon odlaska s klupe, ostati savjetnik Uniteda iduće dvije godine:

– Večeras neću odgovarati na nikakva pitanja, osim na ona koja su vezana za utakmicu, jedino što vam mogu potvrditi je činjenica da ću definitivno nastaviti sa svojom funkcijom savjetnika na kraju sezone. To će biti moja uloga iduće dvije sezone i jako se veselim tom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

63-godišnji njemački stručnjak na klupu je doveden nakon niza loših rezultata pod vodstvom Solskjæra, ali ipak nije uspio pokrenuti momčad. Zbog nastavka neuvjerljive igre uprava kluba potvrdila je Erika Ten Haga, trenutnog trenera Ajaxa, kao novog trenera od iduće sezone.

Zanimljivo, ako se potvrde nagađanja medija, Rangnick bi debi na klupi Austrije trebao imati upravo protiv Vatrenih 3. lipnja u Ligi nacija, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.