Raphael Varane na ljeto prelazi u Manchester United?

epa08796840 Madrid's defender Raphael Varane (R) vies for the ball against Internazionale's winger Ivan Perisic (L) during the UEFA Champions League group B match between Real Madrid and FC Internazionale at Alfredo Di Stefano stadium in Madrid, Spain, 03 November 2020. EPA/JuanJo Martin

Nogometaši Reala večeras su na Anfieldu u sklopu 2. utakmice četvrtfinala Lige prvaka odigrali 0:0 te su se tako rutinski plasirali u polufinale izbacivši Liverpool. No i Real bi, bez obzira na plasman u polufinale Lige prvaka, mogao ostati na kraju sezone bez nekoliko važnih igrača, jedan od njih je i francuski nogometaš Raphael Varane, koji bi za nekoliko mjeseci mogao napustiti Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, posljednjih dana pojavila su se nagađanja prema kojima Real zapravo želi prodati Varanea te da će ga pustiti ukoliko dođe zadovoljavajuća ponuda. Kako piše engleski Daily Mail francuski reprezentativac nalazi se na meti Manchester Uniteda, koji je već nekoliko puta pokazao interes za Varanea, no zasad ozbiljnih ponuda nije bilo. Međutim, čini se kako se situacija mijenja te su navodno spremni ovog ljeta konačno dovesti Varanea, naravno, prije toga će učiniti sve ne bi li snizili cijenu koju je Real postavio.

Podsjetimo, Real je spreman spomenutog igrača pustiti za svotu od 65 milijuna eura, ali u Unitedu su voljni ponuditi oko 50 milijuna eura. No vidjet će se hoće li uspjeti nagovoriti Florentina Pereza da snizi cijenu za njega. Malo vjerojatno, pogotovo ako Real ode do kraja u Ligi prvaka i osvoji španjolsko prvenstvo.

Podsjetimo, Varane je u Real Madrid stigao prije deset godina iz Lensa za deset milijuna eura i to se pokazalo kao odličan potez Kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.