Razlika između ‘ovog’ i ‘onog’ Manchester Uniteda: Ferguson natjerao Beckhama da ošiša irokez frizuru uoči početka utakmice

Foto: fah

Koliki je autoritet bio trener Manchester Uniteda Alex Ferguson najbolje pokazuje slučaj Davida Beckhama, koji je, iako je bio najveća zvijezda u momčadi, morao ošišati svoju irokez frizuru uoči početka utakmice protiv Chelseaja u engleskom Superkupu 2000. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Frizuru sam dao napraviti nekoliko dana ranije, ali me je bilo strah da je Ferguson ne vidi. Zbog toga sam u svlačionici imao kapu na glavi. Na treningu sam također nosio kapu, na doručku i večeri. Na dan utakmice dok smo išli autobusom na Wembley imao sam kapu na glavi. No, došao je trenutak kad se više nisam mogao skrivati. U svlačionici uoči početka utakmice morao sam skinuti kapu i kad je Ferguson vidio moju irokezu rekao mi je da ju ošišam. Ja sam se samo nasmijao, a Ferguson mi je odgovorio – Ne zezam se, ošišaj to. Na brzinu sam morao pronaći škare i ošišati se, i tek onda sam mogao istrčati na teren. Tako je to, trener je uvijek u pravu”, ispričao je Beckham za britanske medije povodom 20. obljetnice Unitedove trostruke krune, kada su osvojili domaće prvenstvo i kup, te Ligu prvaka.

“Sumnjam da bi se to dogodilo u današnje vrijeme kada viđamo svakojake frizure, tetovaže i kopačke u svim mogućim bojama”, kazao je Beckham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.