Razmažene i dobro plaćene brazilske zvijezde ne žele igrati Copa Americu

Foto: fah

Razmažene brazilske nogometne zvijezde, koje s reprezentacijom, barem zasad, u tzv. Neymarovom dobu, nisu napravile ništa, ne žele igrati Copa Americu. Razlog je navodno siurnosni, točnije pandemija koronavirusa, no u pozadini se ipak skriva nešto drugo odnosno sukob s predsjednikom Brazilskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilske zvijezde, predvođene najskupljim nogometašem svijeta Neymarom, ne žele da se Copa America igra zbog ”Covid situacije”, no protiv sebe imaju predsjednika Brazilskog nogometnog saveza Rogerija Cabocla, koji je prihvatio organizaciju starog i prestižnog nogometnog natjecanja, a što je razljutilo razmažeme brazilske zvijezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice i pobjede protiv Ekvadora oglasio se Casemiro, inače igrač Real Madrida.

“Naša pozicija je jasna i čitav svijet zna naš stav po ovom pitanju”, rekao je Casemiro te je dodao:

“Ne želimo previše pričati o tome, ali želimo dići glas o ovoj situaciji i to ćemo učiniti nakon Paragvaja. Ne bune se samo igrači koji igraju u Europi, svi smo u ovom skupa”, poručio je vezni nogometaš Kraljevskog kluba. Inače predsjednik Saveza je izazvao ljutnju igrača nakon što je kritizirao rad izbornika Titea, zbog toga je ovaj želio podnijeti ostavku. Igrači to ne žele, tvrde kako uživaju raditi sa svojim izbornikom te nema dvojbe da će se žestoko pobuniti protiv Cabocla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.