Razmaženom Neymaru ni 200 milijuna eura nije dosta: Ne želi igrati u nekom francuskom ‘selu’ pred 10 000 navijača, rado bi u Real

Foto: Twitter

Francuski mediji, posebno l’Equipe, problematizira odnose između najskupljeg igrača PSG-a Neymara i trenera Emeryja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno brazilska zvijezda ne želi da mu itko naređuje, pa ni trener kojem je to posao. Razmažena brazilska zvijezda za samo nekoliko mjeseci u Parizu stvorila si je nekoliko ”neprijatelja”, jednostavno neki njegovi suigrači teško se nose s prohtjevima igrača koji se pretvorio u kolekcionara novca.  Nakon dolaska u Pariz navodno se sukobio s Cavanijem, a prilikom odlaska iz Katalonije sukobio se i s Barcelonom zbog – bonusa.

Odnosi između trenera PSG-a, Unaija Emeryja, i glavne zvijezde Parižana, Neymara, u vrlo lošem stanju, klub ne čini ništa, ili malo toga, kako bi zaštitio trenera od igrača kojeg smetaju metode rada trenera, odnosno duge video analize koje trener PSG-a priprema, iako one, ako je suditi prema rezultatima francuske momčadi, daju ploda. Neymaru je teško pala prilagodba, iako je transfer iz Barcelone iznosio čak 200 milijuna eura.  Ne samo da Neymar ne podnosi trenera nego ga i otvoreno provocira te ignorira njegove instrukcije kako glavnog stratega momčadi.

“Njegov govor tijela nikako nije dobar. Gestikulacije rukama, oštri pogledi prema treneru, jasno je kako Neymar ne podnosi Emeryja i kako ne želi da mu itko naređuje“, pišu francuski mediji pozivajući se na izjave ”dobro upućenih ‘insajdera’ koji često posjećuju trening kamp najjače francuske nogometne momčadi”.  Trener Emery se sve više ponižava ne bi li izgladio odnose sa svojom skupocjenom nogometnom zvijezdom, brani ga u medijima čak i kad su njegovi postupci neobranjivi. Naime, trener bi u jednom ozbiljnoj momčadi trebao biti glavni, bez obzira kako se zvijezde koje trenira zvali, naposljetku, uglavnom trener odlazi ako rezultata nema i on odgovara za rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno se Neymar toliko osilio da pokušava upravljati svlačionicom, događa se nešto što mu u Barceloni nikako nije moglo uspjeti pored velikog Lionela Messija, a i Barca je drugačije organiziran klub.  Navodno je Neymar namjerno propustio susret s francuske lige Angersom jer, opet navodno, ne želi igrati pred 10 000 gledatelja u nekom ”francuskom selu”. Službeno objašnjenje, u koje gotovo nitko ne vjeruje, govori kako je utakmicu propustio zbog udarca u mišić te se nije željelo riskirati. Međutim, nekoliko dana potpuno je spreman sudjelovao na treninzima brazilske reprezentacije.

Kako neki tvrde, a o čemu smo već pisali, Neymar je nezadovoljan te bi najradije karijeru nastavio u Realu kao zamjena 32-godišnjem Cristianu Ronaldu. Samo, Real nije PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.