Razočarenje za Kovača na početku nove sezone: ‘Ponosan sam jer smo pokušavali pobijediti svih 90 minuta’

Foto: fah

U prvoj utakmici nove sezone njemačkog nogometnog prvenstva prvak Bayern, kojega vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, odigralo je 2-2 (1-2) na svom terenu protiv berlinske Herthe, koju od ove sezone vodi hrvatski stručnjak Ante Čović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Podijelili smo bodove, a Hertha je imala sreće. Mi smo bili ti koji su imali prilike i sastav koji je dominirao. Pokušavali smo pobijediti svih 90 minuta i na to sam ponosan, ne mogu kriviti svoje dečke. Konačnih 2:2 zasigurno je sretan rezultat za Herthu, čestitke Anti i njegovoj momčadi na ovom postignuću”, rekao je Kovač nakon susreta.

“Jedan gol su zabili nakon odbijene lopte, a drugi nakon što je Pavard prestao trčati poslije udarca. Ostatak utakmice igrala je jedna momčad”, dodao je.

Zatim je komentirao dolazak novog pojačanja, Philippea Coutinha koji stiže iz Barcelone na posudbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prema mom mišljenju siguran sam da neće samo navijači Bayerna biti oduševljeni dolaskom takve zvijezde u Bundesligu već cijela Njemačka. Radi se o igraču kojeg svi znamo i sretni smo što dolazi u Bayern”, istaknuo je Kovač.

Robert Lewandowski priznao je da je njegovu momčad iznenadio prvi primljeni gol.

“Prvi primljeni gol nas je šokirao, ali nismo igrali loše. Igrali smo brzo i stvorili puno prilika”, istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sanches želi otići

Portugalac Renato Sanches nije bio nimalo zadovoljan jer je igrao samo pet minuta i sudačku nadoknadu.

“Nisam ljut, normalno razmišljam o tome, ali situacija za mene nije dobra”, rekao je Sanches nakon susreta i jasno poručio da želi otići: “Nisu me pustili ovog ljeta, ali pet minuta igre kao danas mi nije dovoljno, to je sve što ću reći”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.