Otac Danija Olma: ‘Govorili su da sam lud i da ću mu uništiti karijeru’

Foto:fah

Otac Danija Olma za španjolske je medije govorio o tome kako su ga proglašavali ludim jer je sina odveo u Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miguel Olmo je 2014. godine procijenio kako je za njegovog sina najbolje i najkvalitetnije da se razvija u klubu u kojem će igrati.

“Tad sam bio trener u drugoj španjolskoj ligi i masakrirali su me sa svih strana, govorili su mi da sam lud, da ću sinu uništiti karijeru prije nego što je i počela”, rekao je u razgovoru za Calciomercato.

“Sada drugačije pričaju, govore nam da smo bili hrabri i da smo donijeli najbolju moguću odluku. Na kraju je najbitniji rezultat, iako svoju djecu učim da nije sve ni u tome”, poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sretni smo kako Dani napreduje, spreman je donositi sam svoje odluke. Ali, ponovit ću vam još jednom – napuštanje Barcelone kada si kadetski reprezentativac Španjolske da bi otišao u manju ligu poput hrvatske, nije bila nimalo laka odluka”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.