Reakcija PSG na najavu odlaska Ronalda iz Juventusa: ‘Sve je moguće’

epa08992103 Juventus’ Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his team's first goal during the Italian Serie A soccer match Juventus FC vs AS Roma at the Allianz Stadium in Turin, Italy, 06 february 2021. EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Kako smo već pisali Juventus je navodno spreman već ovog ljeta prodati Cristiana Ronalda i to za svega 29 milijuna eura. Dakako, razlog tome je novi posrtaj u Ligi prvaka, kao i rasterećenje proračuna kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Portugalac je uvjerljivo najbolje plaćeni nogometaš u Torinu, Juventus je toga svjestan te su spremni napraviti velike promjene u igračkom kadru. Navodno je pala odluka da se prodaju najiskusniji igrači, a mogao bi otići i trener Andrea Pirlo.

Prema pisanju talijanskih medija, a kako smo već spomenuli, Ronalda bi aktualni prvak Italije mogao prodati po ”minimalnoj cijeni” od 29 milijuna eura, super bogati PSG, klub koji je sve samo ne u financijskom smislu pariški, već je reagirao. Imaju novaca i mnogi ga smatraju prvim favoritom kad je angažman Ronalda u pitanju.

Što o dovođenju bivše zvijezde Manchester Uniteda te Reala misle u Parizu, konkretno što kaže sportski direktor tog kluba Leonardo?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“PSG uvijek prati sve igrače, svaki vrhunski igrač povezan je s PSG-om i to je dobra stvar. Uvijek možemo pregovarati s velikim igračima koji žele doći k nama, a ponelad i valoriziramo takve razgovore. Međutim, trenutno za sada ne pregovaramo ni sa Messijem niti s Ronaldom”.

Naravno, kako se ljeto neumitno približava, tako bi se situacija mogla promijeniti te nije isključeno da PSG krene u lov na Messija i Ronalda.

“Sve je moguće”, zagonetno je na kraju odgovorio Leonardo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.