Reakcije aktera: Silvio Ivandija nakon ‘rušenja’ Vardara: Zagreb je odigrao dobru utakmicu, ovo je dobar smjer!

Foto: fah

“Protiv Vardara smo načinili puno manje grešaka i koristili smo greške našeg suparnika, kazao je Silvio Ivandija, trener PPD Zagreba nakon pobjede protiv Vardara 28-26 u susretu 11. kola regionalne SEHA lige koja je igrana u Varaždinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Drago mi je da je ekipa reagirala dobro u odnosu na utakmicu u Velenju i sada smo već odradili drugu dobru utakmicu u kontinuitetu. Mislim da je to dobar smjer cijele ekipe,” kazao je Ivandija.

Čestitao je igračima na igri i trudu u obje utakmice, a jedinu zamjerku imao je na nekoliko manjih padova u drugom poluvremenu

“Srećom, to nije utjecalo na rezultat,” dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Desno krilo hrvatskog prvaka Josip Ereš smatra kako je ključan bio dobar ulazak u utakmicu te greške gostujućeg sastava koje je Zagreb iskoristio i stvorio par golova razlike.

“U drugom dijelu u nekoliko navrata smo se ‘pogubili’, ali smo izdržali i mirno priveli utakmicu do kraja.”

Trener Vardara Raul Gonzalez Guiterez čestitao je Zagrebu na pobjedi, igračima i treneru koji su, po njegovim riječima, danas igrali bolji rukomet. Rekao je da njegova momčad nije dobro stajala i da je puno griješila što je prouzročilo veliki broj protunapada Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bili su puno bolji od nas i izgubili smo jer je Zagreb igrao jako dobar rukomet,” zaključio je Gonzalez.

Igrač Vardara, Ivan Čupić, koji je zabio četiri gola, istaknuo je da je njegovoj ekipi u prvom poluvremenu nedostajalo agresivnosti, a problema je bilo i s protokom lopte.

“Bila je to voda na mlin Zagreba. U drugom poluvremenu također je bilo dosta grešaka i igralo se stihijski, a veliku razliku Zagreb je bez problem kontrolirao. Zagreb je večeras bio bolja ekipa, pružio je bolju igru i zasluženo pobijedio,” poručio je hrvatski rukometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.