Reakcije iz srpskog stožera uoči finala EuroBasketa: Slovenci su favoriti, igraju najljepšu košarku

Foto: fah

Izbornik košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević izjavio je kako je Slovenija favorit u finalu Eurobasketa, koji je na rasporedu u nedjelju u 20.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U finale ulazimo mirni i staloženi, ali svjesni što nas čeka protiv Slovenije. Igrat ćemo protiv najbolje ekipe na prvenstvu, neporaženi su, igraju sa puno talenta, tehnike i vica. Utakmica će biti energetski jako zahtjevna, a Slovenci su imali dan odmora više. Slovenci su fizički najbolje pripremljena momčad na EP i mislim da su oni favoriti u finalu”, rekao je Đorđević u petak nakon što je Srbija u polufinalu pobijedila Rusiju sa 87-79.

Najbolji srpski košarkaš Bogdan Bogdanović ističe da Slovenija igra najljepšu košarku na Eurobasketu.

“Slovenija igra najljepšu košarku na Eurobasketu. Moćni su kao ekipa, a imaju i nekoliko iznimnih pojedinaca. Igraju brzo i agresivno, s puno energije, ali to je finale i svatko može imati slab dan. No, i mi imamo puno talenta i dobro se poznajemo. Uostalom, nitko nije ovdje da bi samo nastupio u finalu”, kazao je Bogdanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski centar Boban Marjanović pohvalio je Luku Dončića i Gorana Dragića, te dodao: “Ako želimo biti ravnopravni protiv Slovenije moramo igrati čvrsto, sa puno energije, ali i pametno. Uoči Eurobasketa nitko nije vjerovao u nas, ali pokazali smo da smo prava ekipa”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.