Reakcije nakon dvostruke krune Rijeke: ‘U dobru se ne uzvisi, u zlu se ne ponizi’

Foto: fah

Nogometaši Rijeke ostvarili su i drugu ovosezonsku pobjedu protiv Dinama, slavili su u finalu Kupa u Varaždinu 3:1, posve zasluženo te tako po prvi put u povijesti osvojili dvostruku krunu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice igrači Rijeke posve razumljivo bili su više nego dobro raspoloženi, spremni za razgovor s novinarima. “Veliko hvala svima. Mojim suigračima, treneru Keku, svima u klubu, pa i našim navijačima. Zaslužili smo ovo. Mislim da smo u pet ovosezonskih utakmica čak četiri puta nadigrali Dinamo , dva puta smo ih i dobili. I baš nitko ne može kazati da nismo najbolji”, rekao je nakon nove pobjede Rijeke Filip Bradarić, koji je svjestan da Rijeku sada očekuje novo i iscrpljujuće slavlje na Korzu.

“Haha, koliko slavimo postat ćemo pijanci! Ali, neka, nitko sretniji od nas. Baš sam razmišljao: da mi je netko ponudio ova dva naslova prije početka sezone, rekao bih da ću ako treba pijan biti dva mjeseca! Ništa, idemo na odmor. Zasluženi odmor, a onda kreće nova sezona….”

I riječki branič Josip Elez bio je sjajno raspoložen nakon novog riječkog trijumfa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uh, da mi je netko rekao prošloga ljeta kako će ispasti ova sezona, ne bih mu vjerovao. Stvarno smo najbolja momčad Hrvatske, zasluženo smo stigli do dvostruke krune. Svi su nas podcijenili nakon subote, ali mi toga dana stvarno nismo mogli biti pravi. Sada smo odigrali još jednu dobru utakmicu, nitko nije sretniji od nas.”

Što se tiče nogometaša Dinama pred kamere HRT-a stao je tek reprezentativac Josip Pivarić, koji se nije baš igrom proslavio u Varaždinu.

“U dobru se ne uzvisi, u zlu se ne ponizi. Mislim da smo danas odigrali ravnopravnu utakmicu, nije Rijeka bila toliko dominantna. Nažalost, prvo smo pogodili gredu, a onda primili naivan drugi pogodak i tu je sve otišlo na njihovu stranu. Mi smo nažalost imali previše individualnih pogrešaka, a to je Rijeka znala kazniti”, poruka je Josipa Pivarića. Ostali igrači Dinama tek sređuju dojmove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.