Reakcije nakon pobjede Hajduka: ‘Trebat će nam puno više truda i biti puno kompaktniji’

epa08676222 Dimitrios Diamantakos (L) of Hajduk Split in action during the UEFA Europa League soccer match,second qualifying round between Renova and Hajduk Split in Skopje, Republic of North Macedonia on 17 September 2020. EPA/GEORGI LICOVSKI

Hajduk je pobjedom kod makedonske Renove 1:0 prošao dalje u Europskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najvažniji je prolaz. Znam da smo navijačima išli na živce zadnjih 20 minuta, ali to je tako kada ne iskoristiš šanse koje imaš. Dali smo protivniku da dođe do svojih šansi na kraju, no uspjeli smo se obraniti i idemo dalje. Jednostavno smo izgubili agresiju koju smo imali u prvom poluvremenu. Imali smo pad koji je domaćin pokušao iskoristiti. Imali su kvalitetan pritisak, ali trebali smo davno prije toga završiti utakmicu. Trenutno ne razmišljam o sljedećem protivniku, bilo je ovo veliko psihološko pražnjenje zbog tijeka utakmice. Htio bih Galatasaray, ali ne možemo utjecati tko će biti sljedeći protivnik. Trebat će nam puno više truda i biti puno kompaktniji”, ispričao je nakon utakmice trener Hajduka Hari Vukas.

“Najbitnije je da smo pobijedili. Dobro smo ušli u utakmicu, mogli smo i ranije riješiti utakmicu u prvom poluvremenu. Imali smo stvarno dobre šanse i šteta što nismo zabili. Kada ih ne zabiješ, uvuče ti se panika pa ti ekipa koja nije imala neke šanse dovede pobjedu u pitanje. Pobjeda je najvažnija. Sada idu Galatasaray ili Neftči, tko god bude, pripremit ćemo se, naravno da je Galatasaray bolja ekipa”, rekao je Mijo Caktaš, kapetan Hajduka.

Oglasio se i Bujar Islami, trener Renove: “Psihički smo loše ušli, uzdrmao nas je rani pogodak. Igrali smo solidno drugo poluvrijeme. Pogotovo protiv ovako jakog protivnika, ali to je nogomet. Vjerujem da smo trebali zabiti gol u drugom poluvremenu. Imali smo nekoliko zicera, ali nismo zabili.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.