Real i bez Ronalda može pobjeđivati: Sjajnu utakmicu u Münchenu donekle pokvarili incidenti na kraju!

Foto: fah

Iako je realno gledajući Bayern nadigrao Real stvorivši više prilika za pogodak te je jedan od rijetkih klubova koji je u susretu s Realom imao bolji postotak posjeda lopte ipak je prva polufinalna utakmica Lige prvaka na Allianz Areni završila u korist kraljevskog kluba. Na kraju bilo je 2:1 za goste iz Madrida, Cristiano Ronaldo se nije naigrao, a Real je slavio. Tek u jednom trenutku primijetili smo Ronalda kad ga je sjajno uposlio Luka Modrić, a ovaj nakon igranja rukom loptu poslao u mrežu. I još se bunio zato što mu je poništen pogodak. Može Real pobjeđivati i bez Ronalda, posebno kada su mu s druge strane protivnički igrači koji ni s pola metra ne mogu pogoditi gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to jedna fantastična utakmica dostojna polufinala Lige prvaka te dva protivnika koji su sam vrh europskog klupskog nogometa. Bayern nije imao ni sreće, već na samom početku ostali su bez Robbena, a ni Lewandovski nije imao svoj dan, promašivao je ono što inače pogađa zatvorenih očiju. Odličnu nogometnu večer pokvarili su nenogometni događaji. Naime, nakon završetka utakmice nekoliko je navijača utrčalo na travnjak te su pojurili prema igračima, koji nisu bili nimalo sretni ovakvim razvojem događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, igraču Bayerna 35-godišnjem Francku Riberyju,  koji je bio jedan od boljih aktera utakmice, jedan je navijač zamalo potrgao dres, dok je drugi tražio fotografije sa zvijezdama Reala.  Srećom, osiguranje je brzo reagiralo te je ”goste” udaljilo sa travnjaka.

Bez obzira na spomenute događaje dojam ostaje. Bayern još uvijek ima što reći i definitivno se neće predati na Santiago Bernabeu. Ako je Juventus mogao zabiti u Madridu tri zašto ne bi Nijemci zabili barem dva?

Hrvatska apsolutno može biti zadovoljna, nogometna Hrvatska ponosna. Čak dva Hrvata, Modrić i Mateo Kovačić, aktivno su sudjelovala u bavarskom spektaklu.  Kovačić je ušao pred kraj susreta te s nekoliko poteza privukao pažnju na sebe, dok je Luka bio poslovično među najboljim akterima prve polufinalne utakmice na Allianz Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.