Real Madrid najviše protestira, Ancelottiju nejasna Modrićeva opomena

epa10461947 Real Madrid's coach Carlo Ancelotti (R) greets his players after winning the FIFA Club World Cup final between Real Madrid and Al Hilal SFC in Rabat, Morocco, 11 February 2023. EPA/Mohamed Messara

U sedmom kolu španjolske La Lige nogometaši madridskog Reala upisali su petu pobjedu, na svom su terenu s 3-2 bili bolji od Alavesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je sve izgledalo da će biti lako, Madriđani su na kraju strahovali za pobjedu nakon 3-0 jer su primili dva gola u 85. i 86. minuti.

Žalili su se Madriđani na suca, ovaj put jer je njihova momčad dobila četiri žuta kartona, a napravili su samo sedam prekršaja. Alaves je napravio deset prekršaja, ali bez kartona.

– Moramo se naviknuti na novo pravilo. Dobivamo žute kartone zbog protestiranja. Moramo prestati to raditi i to je to. Bilo to pošteno ili ne, moramo se naviknuti na nova pravila. Pitao sam suca zašto smo dobili toliko žutih kartona, a on mi je odgovorio da je samo radio svoj posao, komentirao je Carlo Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novoj sezoni Real Madrid je dobio više žutih kartona zbog prigovora od svih klubova u La Ligi, čak osam, a najviše Vinicius Junior – čak tri.

Žuti karton dobio je i Luka Modrić, zbog prigovora u 96. minuti, što je iznenadilo Ancelottija jer je hrvatski veznjak kapetan, pa prema toma i može razgovarati sa sucem.

– Modrić je kapetan, ima pravo pričati sa sucem. Ako ga je dobio zbog toga… Samo jedna osoba ima odgovor na to pitanje. To je sudac, rekao je Ancelotti, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.