Real Madrid potvrdio odlazak klupske legende

epa10617987 Real Madrid's striker Karim Benzema in action during the UEFA Champions League semifinal first leg soccer match between Real Madrid and Manchester City at Santiago Bernabeu Stadium, in Madrid, Spain, 09 May 2023. EPA/Rodrigo Jimenez

Osvajač Zlatne lopte Francuz Karim Benzema napustit će Real Madrid na kraju sezone, nakon 14 sezona provedenih u španjolskom klubu, objavio je u nedjelju Kraljevski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Real Madrid i naš kapetan Karim Benzema dogovorili su se da će završiti njegovo briljantno i nezaboravno razdoblje koje je kao igrač proveo u našem klubu, napisao je Real Madrid u priopćenju objavljenom nekoliko sati prije posljednje utakmice sezone u španjolskom prvenstvu.

Službeni oproštaj od madridskog kluba i njegovih navijača bit će na posebnoj konferenciji za medije koja će se održati u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.