Real na korak do polufinala: Zinedine Zidane nakon pobjede protiv Liverpoola govorio o Juventusu

epa05568403 Real Madrid's head coach Zinedine Zidane of France speaks during a press conference in the Stade Olympique de la Pontaise in Lausanne, Switzerland, Monday, October 3, 2016. Zinedine Zidane is in Lausanne for the soccer association "Passion Foot" to train young soccer players from the canton of Vaud in cooperation with the swiss football club FC Lausanne-Sport. EPA/LAURENT GILLIERON

Trener Reala Zinedine Zidane napravio je još jedan veliki korak sa svojim klubom prema samoj završnici Lige prvaka. Naime. Real je na svom terenu u prvoj utakmici četvrtfinala predvođen sjajnim Lukom Modrićem pobijedio Liverpool 3:1 te su stigli na korak do polufinala najjače klupske nogometne lige u Europi. Očito Real zna kako se igra Liga prvaka, što i ne čudi, ipak su oni rekorderi u osvajanju tog elitnog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice pobjedi unatoč Zidane se suočio s brojnim pitanjima novinara, a pogotovo u kontekstu činjenice da se francuskog stručnjaka povezuje s Juventusom. Među njima je bio i legendarni Alessandro Del Piero, koji je Zidaneov suigrač iz Juventusa te ga je pitao nedostaje li mu Italija.

“Italija mi je u srcu. Proveo sam pet godina u Torinu i Juventus mi je jako bitan”, rekao je Zidane za Sky Italiju te je nastavio:

“Budućnost u Juventusu? Za sada sam ovdje, ali vidjet ćemo što će se dogoditi”, kazao je Zidane svom nekadašnjem suigraču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Zidane je kao igrač dres Juventusa nosio u razdoblju od 1996. do 2001. godine kada je prešao u Real Madrid. Za Bianconere je odigrao 214 utakmica, zabio je 31 gol te je pritom osvojio šest trofeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.