Real od Francuza traži poštedu Raphaela Varanea

epa08796840 Madrid's defender Raphael Varane (R) vies for the ball against Internazionale's winger Ivan Perisic (L) during the UEFA Champions League group B match between Real Madrid and FC Internazionale at Alfredo Di Stefano stadium in Madrid, Spain, 03 November 2020. EPA/JuanJo Martin

Liječnici madridskog Reala poslali su izvješće Nogometnom savezu Francuske glede ozljede Raphaela Varanea te su poslali preporuku da ovaj defenzivni nogometaš ipak bude pošteđen predstojećih reprezentativnih akcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Varane je odigrao kompletan susret protiv Ukrajine (1:1), ali iz Real Madrida čine sve kako bi zaustavili njegove nastupe u predstojećim utakmicama ili barem jednoj od njih. Radi se o utakmicama protiv Kazahstana i Bosne i Hercegovine. Naravno, u Realu bi bili najsretniji kada bi njihov igrač propustio obje utakmice, no malo je vjerojatno da će Francuski nogometni savez pristati na tako nešto.

Francuzi sutra gostuju Kazahstanu, a u srijedu je utakmica protiv Bosne i Hercegovine na Grbavici. Spomenimo na kraju da će ove utakmice propustiti sjajni veznjak Chelseaja N’Golo Kante.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.